Yazar Yenişehirlioğlu: “Kayseri Kitap Fuarı Her Yıl Daha da Güçlenerek Devam Ediyor”

Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, Büyükşehir Belediyesi 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’nda imza ve söyleşi etkinlikleri ile kitapseverlerle bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç’a teşekkür eden yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, Kayseri Kitap Fuarı’nın her yıl daha da

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği kitap fuarı ile kültürel bir etkinlik geleneğini başarıyla sürdürürken, bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen fuarda birbirinden önemli yazar, şair ve düşünürü misafir etti.

Bu kapsamda, Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, kitap fuarında imza ve söyleşi etkinlikleri ile kitapseverlerle bir araya geldi.

Çok Önemli Bir Kitap Fuarı Organizasyonu

Yenişehirlioğlu, birçok ilde kitap fuarları sezonu açılmasına rağmen, Kayseri'nin organizasyonunun her yıl daha da güçlenerek devam ettiğini vurgulayarak, “Birçok ilde kitap fuarları sezonu açıldı fakat Kayseri, benim her sene gördüğüm kadarıyla üstüne ekleyerek devam ediyor. Çok önemli bir kitap fuarı organizasyonu bu. O yüzden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve bu taşın altına elini koyanlara ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

En önemli teşekkürü kitapseverlerin hak ettiğini ifade eden Yazar Yenişehirlioğlu, “En önemli teşekkürü vatandaşımız hak ediyor. Onların teveccühü olmasa, ziyaretlere gelmeseler fuarın hiçbir anlamı yok” dedi.

“Kitap Fuarları, İnsanoğlunun İhyası İçin Çok Önemli Mabetlere Dönüştü”

Yenişehirlioğlu fuarın önemine vurgu yaparak, şunları söyledi:

“Kitap fuarları dünyanın bu kadar acımasızlaştığı dönemde, insanoğlunun bu kadar asli unsurlarından savrulduğu, uzaklaştığı bir dönemde insanoğlunun ihyası için çok önemli mabetlere dönüştü. 7’ncisi gerçekleşen Kayseri Kitap Fuarı’nda da birbirinden değerli yazarlar geliyor ve vatandaşın bu ilgisini görünce insan gururlanıyor. Kayseri’de olmaktan çok mutluyum.”

Kayseri,Kayseri Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ BOĞAZ İÇİ CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞTU

KÂĞITHANE’DE YÜZ BİNLERCE VATANDAŞ GİRESUN’UN KÜLTÜRÜYLE BULUŞTU

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ÖNSİAD 5. Olağan Kongresi'nde Konuştu

BÜYÜKŞEHİR'DEN DÜNYA GIDA GÜNÜ'NDE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

BAŞKANIMIZDAN, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GÜREL 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN GENÇ: TRABZON’U DAHA FAZLA ZİYARETÇİ İLE BULUŞTURACAĞIZ

MANAVGAT BELEDİYESPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN GENÇ: GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ İNSANLIK İÇİN ÇALIŞACAK

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KOCASİNAN’IN İKİNCİ FABRİKASI, BÜYÜK BİR YATIRIM VE KAZANÇTIR”

Bakan Işıkhan, Diyarbakır’da Ziyaretlerde Bulundu

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, KARABÜK'TE GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Tvnet Yayınında Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Başkan Arı Kahveci Dağı’nda İncelemelerde Bulundu

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, KARAHIDIR'DA ALTIN ARAMA ÇALIŞMALARINA KARŞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Hendek’te 3 mahalleyi bağlayan hat sil baştan: Büyükşehir tablo gibi işledi

-LİGİN 3. HAFTASINDA BOZÜYÜK BELEDİYESİ EĞİTİM SPOR: 0  PAPARA GÖZTEPE: 3

ESKİŞEHİRLİLERDEN “KÜLTÜREL MİRASA” YOĞUN İLGİ

Iğdır Belediyesi Hayvan Barınağına, ölen köpekleri atıp videoya çektiler.

Ortahisar Belediyesi, iklim değişikliği ve küresel ısınmayı masaya yatırıyor

HÜRRİYET TÜM VATANDAŞLARI SONER ARICA İLE 1923 KADIN KOROSUNUN VERECEĞİ KONSERE DAVET ETTİ

ASIRLIK ÇINAR EVLERİ’NDE DİYETİSYEN HİZMETİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM

Büyükşehir Belediye konservatuvarı başvuruları başladı