YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

AK PARTİ 25.06.2024 19:40:04 0
YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’PARK VE YEŞİL ALANLARIMIZ SEVİLEREK KULLANILIYOR’’

 

Aksaray’da sıcak havalardan bunalan vatandaşlar serinlemek için Millet Bahçeleri ve Parkları tercih ediyor.

 

Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyreden Aksaray’da vatandaşlar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından hayata geçirilen Millet Bahçeleri ve parklara akın ediyor. Günlük 35 derecenin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarından rahatsız olan vatandaşlar başta Kalanlar, Fatih ve Zafer Millet Bahçeleri ve Kılıçaslan Parkı, Kent Park, Gülümse Park, Şehit Eren Bülbül Parkı gibi doğa ile iç içe olabilecekleri parkları ve yeşil alanlarda serinliyor.

 

Parkların ve yeşil alanların özellikle yaz aylarında sevilerek kullanıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Aksaray Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana yeşile önem verdik. Onlarca park yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Havaların ısınması ve 9 günlük Bayram tatilinde vatandaşlarımız parklara akın ettiler. Piknik alanları, oyun alanları ve spor alanlarıyla parklarımız her yaştan vatandaşımıza hitap ediyor. Parklarımız bu yaz ayında da çocukların, annelerin ve babaların en fazla zaman geçirdiği alanlar oluyor” Dedi.

 

Parklarda piknik yaparak aileleriyle vakit geçiren vatandaşlar hizmetlerinden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür ederek, “Allah Başkanımızdan razı olsun. Bunaltıcı yaz sıcaklarında parklarda çocuklarımız oynuyor bizlerde piknik yapıp sohbet ediyoruz. Hizmetlerinden dolayı başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştular. 

 

7’den 70’e tüm vatandaşlar parka akın ederek kimi zaman ağaçların gölgesinde serinlerken. Çocuklar ise park içinde oyun gruplarıyla keyifli zamanlar geçiriyorlar.

 

 


Aksaray,Aksaray Belediyesi

PEAK Deprem Tatbikatı, Gerçeğini Aratmadı

ÜNYE, DENİZ ŞENLİĞİNDE BULUŞUYOR

Başkan Doğan: “Kırmızı beyazlı sevdamız Samsunpor’umuzun 59. yaşı kutlu olsun”

KONYA’NIN DÂRÜLMÜLK OLUŞUNUN 927. YILINDA SELÇUKLU SULTANLARI ANILDI

BİLGEHANELERDE YAZ ETKİNLİKLERİ ÖNCESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

KIYMETLİ BÜYÜĞÜMÜZÜ KAYBETTİK

2024 Yılı Banka Maaş Promosyon Ihalesi

Çark Deresi’nde detaylı temizlik çalışmaları başladı

Şehrin en yoğun güzergahlarından biri Büyükşehirle yepyeni bir yüz kazandı

33.4°