YAZ DÖNEMİ KURS BAŞVURULARI BAŞLIYOR

CHP 4.06.2023 17:45:47 0
YAZ DÖNEMİ KURS BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’nde düzenlenecek olan çocuk, genç ve yetişkin yaz dönemi kurs başvuruları başlıyor.  

Tepebaşı Belediyesi, her yaştan kent sakini için ilçe genelindeki merkezlerinde sağlıklı faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi'nin uluslararası Leed Sertifikalı yeşil bina özelliğine sahip Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri ve Su Sporları Merkezi’nde düzenlenecek olan çocuk, genç ve yetişkin yaz kursları için başvurular başlıyor. Çocuk ve gençler için hazırlanan kurs programları arasında aikido, teakwondo, taebo, modern dans ve halk dansları yer alıyor. Yetişkinler de ise halk oyunları, kick boks, pilates, dansfit, oryantal, aerozum, aerobik, yoga-nefes-meditasyon, yin yoga-bağ doku uygulamaları yer alıyor.

Yaz dönemi kurs programlarına başvurular, duyuru görseli üzerinde yer alan QR kod üzerinden ulaşılan formun doldurulması ile yapılıyor. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (530) 158 34 28 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

 


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

BİLGİYE TEPEBAŞI KENT ENSTİTÜSÜ İLE KOLAY ULAŞILIYOR

TOROSLAR BELEDİYESİNİN BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASINDA BOY GÖSTERECEK

Başkan Zeyrek Şehit Ailesi ve Gazi Eşiyle Bir Araya Geldi

Sporun kalbi bir ay boyunca Nilüfer’de atacak

2023 MALİ YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

DUAYEN GAZETECİLERDEN BAŞKAN BALABAN’A TEBRİK ZİYARETİ

Şehitlerimize minnet borcumuzu ömür boyu ödeyemeyiz

EN GÜZEL BALKON BAHÇE YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

-ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

21.8°