YAZ DÖNEMİ EĞİTİMLERİ İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR

CHP 4.07.2024 19:57:45 0
YAZ DÖNEMİ EĞİTİMLERİ İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde, yaz dönemi eğitimleri başlıyor. Ücretsiz olacak 22 farklı branştaki eğitimler için kayıtlar, online olarak 6 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 2 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

29 Ekim Gençlik Merkezinde gerçekleştirilecek yaz dönemi eğitimleri için kayıtlar, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’te online olarak alınacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek 22 farklı başlıkta başlayacak eğitimler arasında gençler için birçok seçenek bulunuyor. Fitness, pilates (3 grup), hit cardio, zumba (2 grup), resim, yoga, tango (2 grup), salsa, bachata, gitar, klasik gitar, bağlama, İngilizce speaking intermediate (orta seviye), American English advanced master class (C1-C2), İngilizce speaking (A1-A2), sepet yapımı ve kağıt takı, Rusça A1 (sertifikalı), diksiyon (sertifikalı), diksiyon ve sunuculuk (sertifikalı), Almanca A1 (sertifikalı), İngilizce A1 (sertifikalı), işaret dili (sertifikalı) gibi kurslar gençlere sunulacak.

Belediye yetkilileri online kayıt linkinin, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’te, “esktgm” adlı sosyal medya hesaplarından paylaşılacağını belirtti. Kurslar ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, 0 (222) 322 18 45 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

Çim Konserleri başladı

ASKİ UYARDI:“SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİRERKEN CANINIZDAN OLMAYIN”

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMEKLİLERİN YANINDA: 39 BİN 954 EMEKLİYE ON BİRİNCİ KEZ DESTEK ÖDEMESİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN 2025-2029 STRATEJİK PLANLAMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞT

Yaz Dostum Konserleri, Yaz Akşamlarının Eşlikçisi Olmayı Sürdürüyor

Kurban Bağışları Aşhane’de Pişiyor Vatandaşın Sofrasına Ulaşıyor

MESKİ, Su Güvenliği Sistemini Hayata Geçiriyor

- BOZÜYÜK ÇEYREK FİNAL HEYECANINI TEK YÜREK OLARAK DEV EKRANDAN İZLEDİ

BİNLERCE ALANYALI MİLLİ MAÇI TEK YÜREK İZLEDİ

33.9°