YAYLA YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

AK PARTİ 22.10.2024 21:13:22 0
YAYLA YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yayla yollarını açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Trabzon’da kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Özellikle yoğun kar yağışının etkili olduğu yüksek kesimlerde teyakkuza geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ulaşıma kapanan yollara müdahale ediyor. Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için seferber olan ekipler, yoğun kar yağışından dolayı ulaşıma kapanan Çaykara’nın Barma ve Sarıkaya, Düzköy’ün Ulan, Tonya’nın Kadıralak ve Kumanandoz, Vakfıkebir’in Karadağ ve Akçaabat’ın Kayabaşı yaylalarında yol açma çalışması gerçekleştirdi. 

EKİPLER TEYAKKUZDA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için mahalle ve yayla yollarında her türlü tedbiri almıştır. Vatandaşlarımız kar yağışı nedeniyle yaşayacakları her türlü olumsuzluk halinde Trabzon İletişim ve Koordinasyon Merkezi’nin (TİKOM) Alo 153 hattından bizlere ulaşabilirler” denildi.

Trabzon,Trabzon Belediyesi

YAYLA YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

KONYA’DA 3X3 BASKETBOL TURNUVASI HEYECANI YAŞANDI

Başkan Taşkın'dan Modern Mezarlık Projesi

7’nci Kayseri Kitap Fuarı’ndan Yeni Rekor: 1 Milyon 85 Bin 214 Ziyaretçi

BULGARİSTAN MÜSLÜMANLARI BAŞMÜFTÜSÜ BAŞKAN ALTAY’I ZİYARET ETTİ

İnegöllüler Doğayla Buluşuyor

'SOYKIRIMA KARŞI GAZZE'NİN ÇIĞLIĞI' KISA FİLM YARIŞMASI SONUÇLANDI

Selçuklu Belediyesi sağlık alanında önemli projelere paydaş olmaya devam ediyor “İLK ADIM EBE GEBE OKULU” TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Başkan Büyükkılıç’tan İlk Türk Astronot Gezeravcı’ya “Bilim Şenliği” Daveti

18.3°