MHP 28.06.2024 13:41:03 0

Tarih : 28 Haziran 2024

Erzincan Belediyesi, şehir genelindeki yaya güvenliğini artırmak amacıyla Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından hava şartlarından etkilenerek, boyaları silinen yaya geçitlerinde düzenli olarak boyama çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, şehrin farklı noktalarında bulunan yaya çizgileri yenilenerek daha görünür ve güvenli hale getiriliyor.

Şehir genelinde yaya güvenliğinin artırılması ve trafik akışının düzenli bir şekilde sürmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında deforme olan yaya çizgileri Belediyemiz ekipleri tarafından boyanıyor.

Söz konusu çalışmalar kapsamında yaya geçitlerinin sürücüler tarafından fark edilmesi ve meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla yaya çizgileri sarı ve beyaz renklere boyanıyor. Boyama çalışmaları planlanan program kapsamında devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, görünürlüğü azalan yaya çizgilerini tazeleyerek hem yayaların hem de sürücülerin trafikte daha dikkatli olmalarını sağlamayı hedefliyor.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

Bolvadin Belediye Meclisi İsrail Tel'in Bildirisi

Başkana Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Annelerimize Çiçek'

BAŞKANIMIZ, EMİNE MAZ İLE RESUL MİMAROĞLU ÇİFTİMİZİN NİKAHLARINI KIYDI

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞHANE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI EKREM SARI VE MİSAFİRLERİ İLE SOHBET ETTİ

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Şehit Annesi Ziyaret'

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Voleybol Takımı bir üst tura yükseldi.

Çankırı’da Dev Ekranda Milli Maç Heyecanı