Yangının yaraları sarılıyor!

DİĞER 23.06.2024 20:30:11 0
Yangının yaraları sarılıyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Mazıdağı ilçesinde yaşanan yangının yaralarını kriz masasıyla hızla sarıyor. 

Mardin’in Mazıdağı ilçesi ile Diyarbakır’ın Çınar ilçesi arasındaki bölgede meydana gelen yangın felaketinin yaralarını sarmak için Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığımız bağlı Veteriner Hekim ve Sağlık Ekipleri, Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde çıkan ve rüzgârın etkisiyle Mardin’in Mazıdağı ilçesine ulaşan yangında yaralanan hayvanların tedavilerine devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Raci Bilici’nin başkanlığında kriz masası kuruldu. Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarının yer aldığı kriz masasında,bölge halkının ihtiyaçlarını tespit ederek çalışmalarını sürdürüyor. Yangının ilk anlarından itibaren yaraların sarılması için seferber olan Mardin Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak etkilenen bölgenin maske,şapka ve temizlik malzemeleri ihtiyaçlarını karşıladı.

 Taziyelerin tüm masraflarını üstlenen Mardin Büyükşehir Belediyesi,Van ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyelerinin destekleriyle bölgedeki vatandaşlara kurulan mobil aşevi aracı ile 3 öğün yemek dağıtımı yapıyor. Van ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyeleri yanı sıra Kızıltepe, Artuklu, Mazıdağı, Dargeçit, Derik, Nusaybin belediyelerinde seferber olduğu bölgede yaşam çadırları ve seyyar tuvaletler kuruldu.

Yönetim kademesiyle yangının acısını yaşayan aileleri yalnız bırakmayan Mardin Büyükşehir Belediyesi, yaraların hızla sarılması için tüm imkanlarını seferber etti.


Mardin,Mardin Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi Üyeleri Çatak'ta Bir Araya Geldi

DBB Stratejik Plan çerçevesinde STÖ’lerle toplantılar gerçekleştirecek

Jeoloji Mühendisleri Odası’ndan Eş Başkan Hatun’a ziyaret

DİSKİ ana sayaç uygulaması ile suyun amaç dışı kullanılmasının önüne geçiyor

VATANDAŞLARIMIZLA İSTİŞARE EDEREK SORUNLARI YERİNDE ÇÖZÜYORUZ

DULKADİROĞLU`NDA PARKLAR YENİLENİYOR

DULKADİROĞLU DANIŞMA MECLİSİ HAZİRAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

Zabıta Denetimleri Devam Ediyor

Cizre Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında memurları kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.

33.4°