YALOVA’DA SU SPORLARI SEZONU AÇILDI

Yalova Su Sporları ve Balık Adamlar Kulübü sezon açılışı gerçekleşti. Açılışa Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da iştirak etti.

Türkiye’nin en uzun sahil şeridin de su sporları sezonu açıldı. Yalova Su Sporları ve Balık Adamlar Kulübü üyelerinin gerçekleştirdiği açılış törenine Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Tahsin Becan, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve çok sayıda su sporu sever katıldı.

Açılışla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk;“ Yalova’mız ülkemizin en uzun sahil şeridine sahip İli. Bu özelliğimizi avantaja çevirerek şehrimizi su sporları merkezi haline getireceğiz. Yeni sezonun hayırlı olmasını ve başarılı olmasını diliyorum” dedi.

IŞIK GÖSTERİSİ ÇOK BEĞENİLDİ

Öte yandan kulüp üyeleri tarafından gece de gösteriler yapıldı. Yalova Kürek Kulübü sporcuları havanın kararması ile birlikte Ak Şemsettin Köprüsü kenarında hazırladıkları ışık gösterisini halkın beğenisine sundu.

Yalova,Yalova Belediyesi

BODRUM BELEDİYESİNDEN ANLAMLI ZİYARET

HERKES İÇİN HAREKETLİLİK UYGULAMASI BU YIL HAYATA GEÇİYOR

TÜRKİYE'NİN İLK GÜZEL SANATLAR MÜZİK İLKOKULU VE ORTAOKULUNA BAŞVURULAR BAŞLADI

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ İLE BAKANLAR TEKİN, TUNÇ VE YERLİKAYA'DAN ÖĞRETMENLERE ZİYARET

SEL HASARLARI VE VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ İLETİLDİ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ÇEVRE ŞEHİRCİLK BAKANLIĞIMIZA ZİYARET

TEŞEKKÜRLER YAĞLIDERE

TAŞKIN KORUMA VE MENFEZ ÇALIŞMALARI

BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

BELEDİYEMİZİN GÜNCEL BORÇ LİSTESİ

Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’tan Özel Anneler Günü Mesajı

Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş TRT Haber Canlı Yayına Katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, Asya Kadın Formu Açılış Töreni'nde Konuştu:

Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş: “Mayıs ayına ilişkin toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık”

SÜRDÜRÜLEBİLİR SANAT KADIN KOOPERATİFİ TARİHİ KAPANCA SOKAK’TA HİZMETE AÇILDI

İZMİT BELEDİYESİ HIDIRELLEZ ETKİNLERİ YAHYA KAPTAN MAHALLESİ’NDE DEVAM ETTİ

İZMİT BELEDİYE MECLİSİNDEN ÖĞRETMENLER İÇİN ÇAĞRI!

ÖNEMLİ MAÇ ÖNCESİ BAŞKAN HÜRRİYET’TEN TARAFTARA 500 BİLET DESTEĞİ!

İZMİT BELEDİYESİ VE AÇEV, BABA DESTEK PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR

Nilüferli futbolcular şampiyonluk kupasına kavuştu

HALİLİYE BELEDİYESİ’NİN AÇTIĞI HANIMLAR KONAĞI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

BAŞKAN BOLTAÇ’TAN BİR İLK: I. SOKAK HAYVANLARI ÇALIŞTAYI 16-17 MAYIS’TA BAŞLIYOR!

GÜNEY KORE HEYETİNDEN KARATAY’A ZİYARET

81 İlde Son 5 Günde “Aranan Şahıslara Yönelik” Düzenlenen “ÇEMBER-18” Operasyonlarında Arama Kaydı Bulunan 4 Bin 995 Firari Yakalandı

Aydın’da Jandarma Ekipleri Huzurevlerinde Kalan Anneleri Ziyaret Ederek Yalnız Bırakmadı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ANNELERE ÖZEL KONSER