YALOVA’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU

CHP 3.07.2024 13:49:03 0
YALOVA’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU

Yalova’da vatandaşlar, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda karşı karşıya gelen Türkiye-Avusturya maçını, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına Yalova Belediyesi tarafından kurulan dev ekrandan takip etti.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel Karşılaşmayı Heyecanla Takip Etti

Yalovalılar, Türkiye’nin Avusturya ile oynadığı ve sahadan 1-2’lik skorla galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdığı bu önemli maçı, Yalova Belediyesi tarafından meydanda kurulan dev ekranda heyecanla takip etti. Meydanda toplanan kalabalığın arasında yerini alan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de bu heyecan dolu maçı hemşehrileriyle birlikte izledi. Başkan Gürel, maçın her anını büyük bir heyecan ve coşkuyla takip etti.

Yalova’da Büyük Sevinç

Maçın sonunda gelen galibiyet, meydanda toplanan kalabalık tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Yalovalılar, milli takımın başarısını kutlamak için sokaklara döküldü ve kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.
Türkiye’nin galibiyeti, A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’ndaki güçlü performansını ve iddiasını bir kez daha gözler önüne serdi. Avusturya karşısında elde edilen bu zafer, Türkiye’nin çeyrek finaldeki rakibine karşı da büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu.


Yalova,Yalova Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU

BAŞKAN ATAÇ ULUSLARARASI NASREDDİN HOCA FESTİVALİ'NE KATILDI

Başkan Türkel: “Dertlenmeye değil, çalışmaya geldim"

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ÇEYREK FİNAL HEYECANI DEV EKRANDA

BAŞKAN BALABAN LGS TÜRKİYE BİRİNCİLERİNİ AĞIRLADI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZ OKULLARI BAŞLADI

BAŞKAN ÜNLÜCE VE YAVAŞ SİVRİHİSAR’DA

31.8°