YALOVA BELEDİYESİ’NDEN PAZARYERİ DENETİMİ

CHP 4.07.2024 19:47:11 0
YALOVA BELEDİYESİ’NDEN PAZARYERİ DENETİMİ

Yalova Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi, güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için pazar yerlerindeki denetimlerini artırdı. Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak denetim yapan ekipler, halkın şikâyet ve önerilerini de dinledi.

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Hal Müdürlüğüne bağlı ekipler, Pazar Yerleri Uygulama Yönetmeliği kapsamında pazar yerlerinde denetlemelerini sürdürüyor. Ekipler, vatandaşların huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmesi için çalışırken, fiyatlar konusunda mağdur edilmemesi için denetimlerine devam ediyor. Ekipler; Pazarın ve tezgâhların düzeni, sergi işgaliyesi, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığını denetleyerek, fiyat etiket kontrolü gerçekleştiriyor.

Pazaryerinde düzeni sağlamak, kalite standardını yakalamak, tartı ve etiketlerin güvenirliğini denetlemek için yoğun mesai harcayan Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yapılan denetimlerin belirli periyotlarla mahallelerde de kurulan tüm pazaryerlerinde devam edeceğini bildirdiler.

Yalova Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali’nden ürün çıkış evrakları ile etiket ve fatura denetimleri de yapan ekipler, esnaf ve vatandaşlarla da görüştü. Halkın şikâyet ve önerilerini dinleyen ekipler, denetimlerin ardından gerekli uyarılarda bulundu. Pazar yerindeki düzen ve intizam konusunda titiz bir çalışma yürüten ekipler, halkın sağlığı ve huzurunu ön planda tutarak denetim faaliyetlerini belirli periyotlarla sürdürecek.


Yalova,Yalova Belediyesi

Çim Konserleri başladı

ASKİ UYARDI:“SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİRERKEN CANINIZDAN OLMAYIN”

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMEKLİLERİN YANINDA: 39 BİN 954 EMEKLİYE ON BİRİNCİ KEZ DESTEK ÖDEMESİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN 2025-2029 STRATEJİK PLANLAMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞT

Yaz Dostum Konserleri, Yaz Akşamlarının Eşlikçisi Olmayı Sürdürüyor

Kurban Bağışları Aşhane’de Pişiyor Vatandaşın Sofrasına Ulaşıyor

MESKİ, Su Güvenliği Sistemini Hayata Geçiriyor

- BOZÜYÜK ÇEYREK FİNAL HEYECANINI TEK YÜREK OLARAK DEV EKRANDAN İZLEDİ

BİNLERCE ALANYALI MİLLİ MAÇI TEK YÜREK İZLEDİ

33.9°