YALOVA BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA TİYATRO KEYFİ

CHP 17.10.2024 06:08:36 0
YALOVA BELEDİYESİ

Yalova Belediyesi, her Cumartesi düzenlediği tiyatro etkinlikleriyle çocuklara sanatı sevdirmeye devam ediyor. 19 Ekim Cumartesi günü, minik izleyicileri bekleyen özel gösterim “Hazine” adlı tiyatro oyunu, 13.00 ve 15.00 saatlerinde iki seans halinde sahnelenecek.

Çocukların hayal gücünü geliştirmeyi ve sosyal becerilerini artırmayı hedefleyen bu etkinlik, aileler için de keyifli bir hafta sonu aktivitesi sunuyor. “Hazine” isimli tiyatro oyunu, eğlenceli hikâyesi ile dikkat çekerken, çocukların dostluk, paylaşma ve hayallerinin peşinden koşma gibi önemli değerleri öğrenmelerine yardımcı olacak.

Yalova Belediyesi, bu etkinlikle çocukların sanatla buluşmasını sağlayarak, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Tiyatro gösterimine katılmak isteyen ailelerin, etkinlik.yalova.bel.tr sayfasından yer ayırtması gerekiyor. Sanatsever minikler, bu özel deneyimi kaçırmamalı!

Yalova,Yalova Belediyesi

KARTAL BELEDİYESİ KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN VELİLERE TOPLANTI

Mamak Belediyesi 2025 Yılı Bütçesi Onaylandı

BELEDİYEDEN KANAL AÇMA VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI