CHP 2.10.2024 15:43:54 0
YALOVA BELEDİYESİ, TAÇ SOKAK’TAKİ ÇALIŞMALARI TAMAMLADI

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İsmetpaşa Mahallesi Taç Sokak’ta gerçekleştirdiği yol çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 1800 metrekarelik bir alanda yapılan düzeltme çalışmaları ile yollar, daha düzgün ve kullanışlı bir hale getirildi.

Yalova Belediyesi, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla yol altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, parke döşeme işlemleri öncesinde yol düzleme çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladı.

Yalova Belediyesi yetkilileri, “İsmetpaşa Mahallemiz içerisinde yer alan Taç Sokak’ta zeminden kaynaklı olarak yer yer bozulmalar bulunmaktaydı. Ekiplerimiz, tüm parkeleri sökerek yoldaki bozulmaları giderdi. Şimdi ise 1800 metrekarelik bu alanda yeniden parke döşeyerek buradaki sorunu çözdük. Vatandaşlarımızın taleplerine hızlı bir şekilde yanıt vermeye ve şehrin altyapı sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yalova,Yalova Belediyesi

Fitch Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kredi notunu yükseltti

Esenyurt’ta Kardeşlik Türküleri Yükseldi: Başkan Özer ve Karabat’tan "Batmane" Düeti

Başkan Şahin SMA Hastası Çocuklar İçin Destek İstedi