YALOVA BELEDİYESİ, SEREBRAL PALSİ FARKINDALIĞI İÇİN YEŞİL GİYİNDİ

CHP 9.10.2024 06:46:10 0
YALOVA BELEDİYESİ, SEREBRAL PALSİ FARKINDALIĞI İÇİN YEŞİL GİYİNDİ

6 Ekim Serebral Palsi Farkındalık Günü dolayısıyla Yalova Belediyesi, hizmet masaları ve vezneleriyle birlikte dikkat çekici bir etkinlik düzenledi. Belediye personeli, günün anlam ve önemine vurgu yapmak için yeşil kıyafet ve yeleklerle hizmet verdi.

Yalova Belediyesi, toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla yeşil kıyafetler ve yeleklerle hizmet verdi. Hizmet masaları ve veznelerdeki personel yeşil yelek ve kıyafetler giydi. Etkinliğe, Yalova Belediyesi Gelirler Müdürlüğü personeli de yeşil giyinerek destek oldu.

Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, Yalova Belediyesi’ne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de etkinliğe katılarak personeli kutladı ve onlarla tokalaştı. Gürel, belediye olarak serebral palsi konusunda farkındalık oluşturma çabalarının devam edeceğini vurguladı.

GÜREL, “TÜM ENGELLERİ AŞABİLMEK İÇİN…”

Yalovalılara bu farkındalığı oluşturmak için destek olmaya davet eden Başkan Mehmet Gürel, “Yalova Belediyesi olarak serebral palsi gününde farkındalık anlamında buna dikkat çekmek için personelimiz yeşil giyindi. Yalova halkını bu işe katılmaya, bu farkındalığı oluşturmaya destek vermeye davet ediyorum. Yalova’daki tüm engelleri aşabilmek için böyle önemli günlerde bu farkındalığı yaratmak için Yalova Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Personelimizle beraber destekliyoruz. Bu farkındalığı oluşturmak için de yılın bütün bu anlamlı ve önemli günlerinde vurgumuzu yapacağız” dedi.


Yalova,Yalova Belediyesi

Belediyeler Özel Çocuklarla ‘İyilik’ İçin Buluştu…

Ambulans Helikopter Göreve Başladı

Esenyurt, Kadın ve Çocuk Cinayetleri İçin Ayağa Kalktı

SANAT AKADEMİSİ TİYATRO BÖLÜMÜ YENİ DÖNEM BAŞVURULARI BAŞLADI!

Büyükşehir’den Tarsus’ta 3 Mahalleye Otoban Gibi Yol

ZABITA EKİPLERİNDEN ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE DENETİM

YALOVA BELEDİYESİ, SEREBRAL PALSİ FARKINDALIĞI İÇİN YEŞİL GİYİNDİ

BOZBEY'DEN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

Merkezefendi Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi Belli Oldu

28.3°