YALOVA BELEDİYESİ HALKA HİZMETİNİ ARTIRIYOR

Yalova Belediyesi, şehre yeni sosyal alanlar kazandırmaya ve zamana yenik düşen sosyal donatıları da yenilemeye devam ediyor.

İsmetpaşa Mahallesi’nde Halı Saha Yenilendi

İsmetpaşa Mahallesi’nde atıl durumda bulunan halı saha, Yalova Belediyesi tarafından yapılan tadilat çalışmasının ardından yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Seçkin Sokak’ta yer alan mini sahadaki çalışmada; zemine atılan betonun ardından üzerine suni çim halı döşenip sahanın çevresindeki demirler ve teller yenilendi.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren yetkililer; “İlk olarak halı sahanın zemininde bir iyileştirme çalışması gerçekleştirdik. Zemine attığımız betonun ardından sahanın zeminine sentetik çim döşemesi gerçekleştirdik. Halı sahanın çevresindeki demirler ve tel örgüleri de yenileyerek daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladık. Atıl durumda bulunan halı sahayı yeniden mahallemizdeki vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.

MKP Yeni Parkına Kavuştu

Yalova Belediyesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özlem Çakıroğlu Sokak’ta yer alan alana yeni bir park kazandırdı. İçerisinde yeni nesil oyun guruplarından oluşan çocuk parkı, vatandaşların oturacağı çatılı piknik masaları yer alıyor. Ayrıca parkla birlikte yeni bir halı saha da yapılarak kullanımına sunuldu.

Yalova Belediyesi, çocuk oyun alanları, oturma mekânları ve halı sahasıyla Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırmış oldu.

Yalova,Yalova Belediyesi

13. SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

BAŞKAN MANDALİNCİ, YENİLENEN HAVUZDA SPORCU GENÇLERLE ANTRENMANDA

“Paldır Güldür Şov ” kaldığı yerden devam SELÇUKLU SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ MUHTEŞEM BİR TİYATRO GÖSTERİSİ DAHA SAHNELEDİ