Tarih: 27.09.2024 04:54

YALOVA BELEDİYESİ GENÇ NESİLLERE SIFIR ATIK KÜLTÜRÜNÜ AŞILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Suzan Tuna İlköğretim Okulu’nda öğrencilere sıfır atık eğitimi verdi. Sunum ve interaktif sohbetle, öğrencilerin çevre bilinci artırılarak geri dönüşümün önemi vurgulandı

Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, çevre bilincini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Suzan Tuna İlköğretim Okulu’nda öğrencilere yönelik sıfır atık eğitimi düzenlendi.

Eğitimde, atıkların doğru yönetimi ve geri dönüşümün önemi hakkında öğrencilere bilgilendirici bir sunum yapıldı. Sunumun ardından gerçekleştirilen interaktif sohbette, öğrenciler sıfır atık uygulamalarıyla ilgili sorular sorma fırsatı buldu. Eğitim, öğrencilere çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmeleri için sıfır atık kültürünü aşılamayı hedefledi.

Yalova Belediyesi yetkilileri, bu tür eğitim faaliyetlerinin Yalova genelinde farklı okullarda devam edeceğini belirtti.

Yalova,Yalova Belediyesi

Orjinal Habere Git