YALOVA BELEDİYESİ, BOZULAN YOLLARI TEK TEK DÜZENLİYOR

CHP 14.10.2024 18:32:22 0
YALOVA BELEDİYESİ, BOZULAN YOLLARI TEK TEK DÜZENLİYOR

Yalova Belediyesi, Dere Mahallesi Ziver Tüzel Caddesi ve Bağlarbaşı Mahallesi Begonya Sokak’ta kilit taşı ve tretuvar çalışması başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından her iki noktada başlatılan çalışmaların kısa sürede bitmesi planlanıyor. Planlanan program çerçevesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, daha önceden tespit etmiş oldukları cadde ve sokaklarda parke, yol ve kaldırımda oluşan hasarların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Özellikle ağır tonajlı araçlardan ve yağışlardan dolayı kaynaklanan bozulmaların yaşandığı parke yollara kısa sürede müdahale eden ekipler, ayrıca yeni parke yol çalışmalarını ise aralıksız olarak sürdürüyor.

Yalova,Yalova Belediyesi

29 Ekim coşkusu 'Cumhuriyet Tırı' ile Bursa’yı sarıyor

Büyükşehir Rahvan At Yarışları nefes kesti

ALTINORDU BELEDİYESİ, GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNİ GELECEĞE HAZIRLIYOR