VOLEYBOLUN EFELERİ ALANYA’DA BULUŞUYOR

AXA Sigorta Efeler Ligi öncesi, On Hotel’s sponsorluğunda bir hazırlık turnuvası düzenleniyor. Voleybolun dev takımlarının katılacağı turnuva, Alanya 100. Yıl Recep Hacıfazlıoğlu Spor Salonu’nda 26-28 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Axa Sigorta Efeler Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala, On Hotel’s sponsorluğunda ve Alanya Belediyespor’un ev sahipliğinde heyecan dolu bir turnuva düzenlenecek. 26-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek bu büyük organizasyon, Alanya Belediyespor’un yeni tesisi olan Alanya 100. Yıl Recep Hacıfazlıoğlu Spor Salonu’nda yapılacak. Spor Toto Spor Kulübü, Cizre Belediyesi Spor Kulübü ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün katılacağı turnuva, voleybolseverler için tam bir şölen havasında geçecek.

KONUKÇU: BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ

Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Faruk Konukçu, “Böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük gurur duyuyoruz. Voleybolun en güçlü ekiplerini Alanya’da ağırlayacağız ve hem takımımızı en iyi şekilde sezona hazırlayacağız hem de voleybol kültürünü ilçemizde daha da güçlendireceğiz. Tüm sporseverleri bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

KARACA: TÜM TARAFTARLARIMIZI SALONA BEKLİYORUZ

Alanya Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Ayşegül Karaca ise, “Bu turnuva, lig öncesi takımların son hazırlıklarını yapacağı çok önemli bir platform. Tüm takımların en iyi performanslarını sergileyeceklerine inanıyorum. Alanya’da voleybola olan ilginin artması için bu gibi organizasyonlar çok kıymetli. Taraftarlarımızı destek vermek üzere salona bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Antalya,Alanya Belediyesi

Başkan Şahin Ankaralı Turgut için Vefa Konseri Düzenliyor

BAŞKANIMIZ GAZİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

BAŞKANIMIZ, TRABZON’DA SEL VE HEYELANDAN ETKİLENEN ARAKLI İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Eş Başkan Bucak Bilura Nişo'nun galasına katıldı

Başkan Aydın Şehit Yakınları ve Gaziler İle Bir Araya Geldi

T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ nın Teşkilat Yapısı ve Çalışma Esaslarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Sağlık ocakları ve camiler temizleniyor

Mahalle sakinleri istedi, Şehit Ahmet Belen Parkı yenilendi

Kepez, Ay Deresi ıslah çalışmasıyla sel baskınlarına ‘dur’ diyecek

BAYBURT MUTFAĞI TRT1'DE

Mardin Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi

Dosinia Likya Cup Yat Yarışları başladı

Başkan Öztaş, Hemşehrilerinin Sevincini Paylaşıyor

BİSİKLET VE UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILDI

"Taviloğlu Koleksiyonu: Bir Koleksiyoner Hikâyesi" sergisi Galeri Eyüpsultan’da

Sandıklı Kapalı Hayvan Pazarı

19. ALANYA ULUSLARARASI CAZ FESTİVALİ YILDIZLAR GEÇİDİNE SAHNE OLACAK

ETİMESGUT BELEDİYESİ´NDEN YAPRACIK PAZAR ESNAFLARINA ZİYARET

"Arabasız Gün’e hazır mısınız?

BAKAN YUMAKLI’DAN BURSA’YA TARIMSAL SULAMA MÜJDESİ

Başkan Kocagöz, sokağa atılan anne ve kıza sahip çıktı

BAŞKAN GENÇ BULAK'TAKİ YERLEŞKEYİ İNCELEDİ

BAŞKAN DİNÇER, AKSARAY AKADEMİ’Yİ AÇILIŞ ÖNCESİ ZİYARET EDEREK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI