VOLEYBOL MAÇLARIYLA SPORUN KEYFİ, İPEKYOLU SPOR TESİSLERİNDE SÜRÜYOR

DİĞER 26.07.2024 20:14:24 0
VOLEYBOL MAÇLARIYLA SPORUN KEYFİ, İPEKYOLU SPOR TESİSLERİNDE SÜRÜYOR

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından işletilen Hüsrev Paşa Parkı Spor Tesisleri, özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Van Öğretmenler Bisiklet Topluluğu, bu tesislerde bir voleybol maçı düzenleyerek hem spor yapmanın hem de sosyal etkinliklerin önemine dikkat çekti.

Etkinlik, Hüsrev Paşa Parkı Spor Tesisleri'nin geniş ve modern voleybol sahasında gerçekleştirildi. Van Öğretmenler Bisiklet Topluluğu’nun üyeleri, voleybol karşılaşmasında kıyasıya bir rekabet içinde mücadele ettiler. Maç, hem katılımcılar hem de izleyiciler için heyecan verici ve eğlenceli anlara sahne oldu.

Organizasyonun ardından, sporun birleştirici ve motive edici gücünün vurgulandığı kısa bir değerlendirme yapıldı. Katılımcılar, sporun sadece fiziksel sağlık değil, aynı zamanda sosyal bağları güçlendirme açısından da önemli olduğunu belirttiler. Ayrıca, etkinlik süresince gösterilen dostane rekabet ve spor ruhu, topluluğun dayanışmasını pekiştirdi.

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, bu tür etkinliklerin devamıyla sporun geleceğe ve daha geniş kitlelere ulaşmasını planlanıyor. Sporun yaygınlaştırılması ve toplumda daha fazla bireyin sporla tanıştırılması hedefi doğrultusunda benzer etkinliklerin arttırılmasını amaçlanıyor.

Van,İpekyolu Belediyesi

Sağlık Denetim Koordinasyonundan Besi OSB’de ‘uyarı’ kontrolü

Sur’da ‘Sokakta Spor’ etkinliği düzenlendi

Sur’daki metruk binalarda ilaçlama çalışması