Vergili: "9 Yeni Toplu Taşıma Aracımız Hizmet Vermeye Başlıyor"

MHP 5.06.2023 03:52:02 0
Vergili:

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Değerli hemşerilerim, yarın sabah 07.00'den itibaren, 9 yeni toplu taşıma aracımız ile sizlere hizmet vermeye başlayacağız. Toplu taşıma araçlarımız Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü ücretsiz olup hareket saatleri ve güzergah bilgileri aşağıda paylaşılmıştır. Yarından itibaren aşamalı olarak olmak üzere tüm araçlarımız 15 gün içinde siz değerli hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır" dedi.

Karabük,Karabük Belediyesi

Belediye Başkanımız Derya Bulut, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla, Kırklareli Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu'nu ziyaret etti.

Belediye Tiyatro Topluluğu Psikolojik Dram ile Seyirci Karşısına Çıkacak

Belediye Başkanımız Derya Bulut Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla, Kırklareli Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu'nu ziyaret etti

Belediye Başkanımız Derya Bulut Kırklareli Belediyesi şantiyesinde, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personel ile bayramlaştı

Belediyemiz ile KUDAKA arasında Dörtyol mevcut durum analizi ve ulaşım senaryolarının oluşturulması teknik destek projesi imzalandı

Can Erzincan’ımız için çalışmaya devam ediyoruz

Başkan Senger’in Turizm Haftası Mesajı

Şuhut Belediye Hisarspor U-18 takımımızı Tebrik Ederiz

Yazılım Mühendisliği Nedir?, Yazılımda kendimizi nasıl geliştiririz?