Vefatının 500. Yılında Uluslararası Türk Hakanı Şah İsmail Hatayi Sempozyumu

MHP 27.06.2024 19:32:00 0
Vefatının 500. Yılında Uluslararası Türk Hakanı Şah İsmail Hatayi Sempozyumu

Tarih : 27 Haziran 2024

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Kültür ve Turizm Bakanlığı Alevi - Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı tarafından, Erzincan Valiliği, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi işbirliğinde, EBYÜ Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “Vefatının 500. Yılında Uluslararası Türk Hakanı Şah İsmail Hatayi Sempozyumu” na, Erzincan Valisi Sn. Hamza Aydoğdu, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Sn. Akın Levent, Ahmet Uğurlu Dede, Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Sn. Ali Rıza Özdemir, Prof. Dr. Sn. Metin Orbay, Prof. Dr. Sn. Sadullah Gülten, Prof. Dr. Sn. Tufan Gündüz, Prof. Dr. Sn. Feridun M. Emecen, Protokol Üyeleri ve vatandaşlarımız ile birlikte katılım sağladı.

Düzenlenen Sempozyumda konuşma yapan Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

Bolvadin Belediye Meclisi İsrail Tel'in Bildirisi

Başkana Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Annelerimize Çiçek'

BAŞKANIMIZ, EMİNE MAZ İLE RESUL MİMAROĞLU ÇİFTİMİZİN NİKAHLARINI KIYDI

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞHANE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI EKREM SARI VE MİSAFİRLERİ İLE SOHBET ETTİ

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Şehit Annesi Ziyaret'

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Voleybol Takımı bir üst tura yükseldi.

Yaya geçidi çizgileri yenileme çalışması

Çankırı’da Dev Ekranda Milli Maç Heyecanı