“Vatandaşlarımıza Daha Konforlu Bir Ulaşım İmkanı Sunacağız”

MHP 3.10.2024 05:11:33 0
“Vatandaşlarımıza Daha Konforlu Bir Ulaşım İmkanı Sunacağız”

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, ilçede sürdürülen önemli altyapı projeleriyle ilgili güncel bilgileri paylaştı. Ekinci, Çekerek Caddesi'nde devam eden yol bağlantı çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü ve projede önemli aşamalara gelindiğini belirtti. Başkan Ekinci, yaptığı açıklamada, “Çekerek Caddesi'ndeki yol bağlantı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. ÇEDAŞ’ın (Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.) altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından, kalan alanlardaki yol düzenlemelerini en kısa sürede bitirerek vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım imkanı sunacağız” dedi.

Yozgat,Sorgun Belediyesi

Yozgat’ta tarih yeniden yaşatılıyor

Yeni nesil okul bahçeleri Sorgun Belediyesi'nden

MECLİS TOPLANTISI İLANI

Başkanı Ekinci: “Samimiyetin Değeri, Mal ve Mülk Değerinden Üstündür”

Sorgun Belediye Başkanı Ekinci, sanayi bölgesiyle ilgili projelerini anlattı Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda projelerini anlattı.

BAŞKANIMIZ, VEFAT EDEN COŞKUN ABİŞ’E ALLAH'TAN RAHMET, AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

BAŞKANIMIZ, CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI KUTLADI

Çankırı Belediyesinden Haftanın Özeti