VATANDAŞLARIMIZ ÖDÜLLÜ TİYATRO ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

CHP 2.10.2024 08:00:41 0
VATANDAŞLARIMIZ ÖDÜLLÜ TİYATRO ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
Kütahya Belediyemiz tarafından düzenlenerek, büyük bir ilgi ve katılım ile sahnelenen "Kim Bu Çocuk?" adlı tiyatro oyunu vatandaşlarımızdan büyük beğeni topladı.

Vatandaşlarımıza keyifli anlar yaşatan etkinlik, "Daire 15: Karışangiller" adlı senaryo yarışması ödüllü tiyatro gösterisinin bir parçası olarak, Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Hemşehrilerimiz, gösterinin eğlenceli ve düşündürücü yönlerini takdir etti.Sanatçıların performansları ve yaratıcı sahne tasarımları, etkinliğe katılan vatandaşlarımızın ilgisini çekti.

Kütahya Belediyemiz bu tür etkinlikler düzenlemeyi sürdürerek, kültür ve sanatı vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

EL EMEĞİ SANAT ESERLERİ “GENÇLİK PARKI SANAT GÜNLERİ” ETKİNLİĞİNDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

“TAKINTILAR”IN ALTIN PORTAKAL’DAKİ TÜRKİYE GALASINA, YAZARI LAURENT BAFFIE DE KATILACAK

Kepez’in gençlerinden dört dörtlük galibiyet