VATANDAŞLARIMIZ AKTİF YAŞAMI DESTEKLEMEK İÇİN ELLERİNDE BAYRAKLARLA YÜRÜDÜ

CHP 6.10.2024 09:59:25 0
VATANDAŞLARIMIZ AKTİF YAŞAMI DESTEKLEMEK İÇİN ELLERİNDE BAYRAKLARLA YÜRÜDÜ
Kütahya Belediyemiz tarafından, Dünya Yürüyüş Günü kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü.

Hisar Yürüyüş Yolu’ndan başlayarak, Tarihi Kestane Ağacı’nda sona eren ve günlük yaşamımıza fiziksel aktiviteyi entegre etmeyi teşvik etmek amacıyla düzenlenen yürüyüşte; hareketsiz bir yaşam tarzının toplumda obeziteden hipertansiyona, diyabetten kalp ve damar hastalıklarına birçok kronik hastalığa neden olduğu vurgulanarak hareketli bir yaşam sürmenin önemine dikkat çekildi.

Doğasever vatandaşlarımız, Türk Bayrakları eşliğinde, doğanın huzurlu ortamında gerçekleşen renkli etkinliğin tadını doyasıya çıkardı.

Spor İşleri Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak aktif yaşama destek olan vatandaşlarımız, bu tür faaliyetlerin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti belirterek, etkinliklerin devam etmesi yönündeki taleplerini dile getirdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

ODUNPAZARI’NDA HOBİ BAHÇESİ ADI ALTINDAKİ KAÇAK YAPILARIN YIKIMI BAŞLIYOR

CHP’li Belediyeler Dirençli Kentler Yaratmak İçin Hareket Geçti

FRANSA ANKARA BÜYÜKELÇİSİ BAŞKAN ÜNLÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

​İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Foça’daki yangına müdahaleyi sürdürüyor

Büyükşehir, ‘Mersin 33 Kart’ı Tüm Ulaşım Ağına Yaymayı Sürdürüyor

Bandırma Kitap Günleri’nin 7. Günü Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor!

ŞEHİR HASTANESİ ÇEVRESİNDEKİ YOLLAR AÇILIYOR

Temiz bir Balıkesir için “Atma Hareketi” başlıyor