VASKİ Ekiplerimiz Bejingir Suyu Hattında Çalışma Başlattı

DİĞER 28.06.2024 19:30:54 0
VASKİ Ekiplerimiz Bejingir Suyu Hattında Çalışma Başlattı

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (VASKİ) Bejingir kaynağından şehre gelen 1500’lük ana içme suyu hattında meydana gelen arızaları onarıyor. 

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte kentte artan su ihtiyacını karşılamak amacıyla VASKİ ekipleri içme suyu ana hattında oluşan kayıp ve kaçaklar için çalışma başlattı. 

Yurttaşların mağdur olmaması için Edremit İlçesi Çiçekli Mahallesi mevkiinde 1500’lük ana içme suyu hattında çalışan ekipler, su kesintilerinin önüne geçmek için büyük çaba harcıyor. 6 noktada meydana gelen arızaların onarımları başlatılırken, içme suyu hattında herhangi bir su kesintisi yapılmıyor.

Çalışmaları yerinde incelemek amacıyla arızanın meydana geldiği Edremit İlçesi Çiçekli Mahallesine giden Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal, beraberindeki Meclis Üyeleri ve VASKİ Genel Müdür Yardımcıları ile çalışma yürüten ekipleri ziyaret ederek, alanda incelemede bulundu.

‘Yurttaşlar mağdur edilmeden onarım yapıyoruz’

Çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Eşbaşkan Şedal, yurttaşların mağdur edilmeden arızaların biran önce giderilmesi için yapılması gerekenler üzerine görüş alışverişinde bulundu. Van için 7/24 görev başında olduklarını söyleyen Eşbaşkan Şedal, “Tespiti yapılan arızaların tamiri için çalışmalara başladık. Çalışmalar yapılırken herhangi bir kesintiye gitmeden onarımları gerçekleştiriyoruz. Şuan itibariyle 6 noktada arıza var. Bu arızaları en kısa zamanda onararak kentimizin tek bir damla suyunun israf olmasına izin vermeyeceğiz. Yurttaşlardan da suyu daha tasarruflu kullanmalarını rica ediyoruz” dedi.


Van,Van Belediyesi

Lice ve Kulp’ta ilaçlama çalışması yapıldı

Eş Başkan Hatun'dan kaza geçiren personele ziyaret

Büyükşehir’den Güvenli Geçiş İçin Yeni Üst Geçit Projesi

Başkan Gülpınar Şanlıurfalı Şampiyonları Ağırladı

Yangın felaketinden etkilenen yurttaşlara yemek desteği

Eş Başkan Bucak, Konya Bilim Merkezini inceledi

Ücretsiz Yaz Spor Okulları başlıyor

DBB ulaşımda JINKART dönemi başlatıyor

BASINA VE KAMUOYUNA

34°