Van ve Esenyurt arasında dayanışma buluşması

DİĞER 13.10.2024 17:08:27 0
Van ve Esenyurt arasında dayanışma buluşması

İstanbul Esenyurt Belediyesi’nin davetinde İstanbul’daki Vanlılarla bir araya gelen Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Van ve İstanbul arasında oluşan dayanışmanın büyük önem arzettiğini dile getirdi. 

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ve kurum temsilcileriyle bir araya geldi. 

Esenyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen yemekli toplantıya ilçe belediye eşbaşkanları, Belediye Meclis üyeleri, iş insanları, dernek başkanları, oda başkanları, sivil toplum örgütleri, gazeteciler ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Toplantıda konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları ile ilçe belediye eşbaşkanlarını burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Esenyurt ile Van arasındaki dayanışmanın büyüyeceğini söyledi.

Ardından konuşan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal, 3. Van Kültür Buluşmaları kapsamında burada olduklarını ifade ederek, İstanbul’daki Vanlı hemşerilerinin her zaman yanlarında olduklarını ve İstanbul ile Van arasındaki gönül köprüsüne değindi.

Eşbaşkan Abdullah Zeydan ise, İstanbul’a işsizlik ve yoksulluk nedeniyle göç eden yurttaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Eşbaşkan Zeydan, İstanbul’un Van için önemli bir metropol olduğunu belirterek, burada yaşayan Vanlı hemşerilerinin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. 

Konuşmaların ardından Eşbaşkanlar, Başkan Özer’e hediye takdim etti.

Buluşma, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Van,Van Belediyesi

Van Büyükşehir Belediyesi'nin standı ilgi odağı oldu

BAŞKANIMIZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLE BİRLİKTE AFETİN YAŞANDIĞI BÖLGELERİ İNCELEDİLER

Van Kültür Buluşmaları ikinci gününde renkli görüntülerle devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Rojin’i arıyor

Yaşı ilerlemiş yurttaşlara evde kişisel bakım hizmeti veriliyor

Bağlar’daki Doç. Dr. Ahmet Bilgin Caddesi 33 gün trafiğe kapatılacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden Viranşehir'e Sıcak Asfalt

Başkan Arı 350 Evler Mahallesi’nde

Belediye Başkanı Arı Çalışma Alanlarında İncelemelerde Bulundu

20.3°