VAN MALL AVM AÇILDI

HDP 23.03.2024 18:10:40 0
VAN MALL AVM AÇILDI

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Van Mall AVM Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı’nın da katıldığı törenle açıldı. İranlı turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği açılış renkli görüntülere sahne oldu.

İl ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Van Mall AVM yapılan tadilat çalışmalarının ardından hizmete açıldı. Yapılan açılış törenine Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Ak Parti Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Genel Sekreter Ali Özvan, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, iş insanları, AVM esnafı ve vatandaşlar katıldı. 

Açılışta konuşan Vali Ozan Balcı, AVM’nin Van’ın ekonomisine ve ticaretini büyük canlılık kazandıracağını belirterek, “Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. AVM’de özel sektörden çok kıymetli firmalar var. Buraya emek vererek iş yerlerini açtılar. Yaklaşık 1000 kişi istihdam edilecek.  AVM’de hizmet verecek firmalarımıza ve esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Yapılan açılışın ardından Vali Ozan Balcı ve beraberindekiler AVM’yi gezerek esnafa bereketli kazançlar diledi. AVM’yi gezen yerli ve İranlı turistler ise alışveriş yapıp açılış için özel hazırlanan etkinlikleri izledi.


Van,Van Belediyesi

Artuklu’ya kazandırılan “Valilik Parkı” bugün itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı

İPEKYOLU ÇOCUK AKADEMİSİ AÇILDI

Zabıtadan toplu taşıma araçlarına abonman kart denetimi

Zabıtadan toplu taşıma araçlarına abonman kart denetimi

Ramazan’a renk katan söyleşi ve konser etkinliği yapıldı

DBB sporcuları Dünya ve Avrupa Şampiyonası’nda

Milletimizin Parasını Milletimize Hizmet İçin Kullandık…(9)

Dengbejler stranlarını “akapella” ile yorumladı

Diyarbakır’da Ramazan etkinlikleri sürüyor

21.9°