Van Gölü kıyısına, boğulma riskine karşı uyarı levhaları yerleştirdik

DİĞER 14.09.2024 17:54:45 0
Van Gölü kıyısına, boğulma riskine karşı uyarı levhaları yerleştirdik

ilçe sınırlarımızdaki Van Gölü kıyısında güvenliği artırmak ve boğulma vakalarını önlemek amacıyla önemli bir adım attık.

Afet İşleri Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir fizibilite çalışması sonrasında, Van Gölü kıyısındaki tehlikeli alanlara uyarı levhaları yerleştirdik.
Yapılan bu düzenlemeyle, halkın göl çevresinde karşılaşabileceği olası tehlikeler hakkında bilgilendirilmesi hedefleniyor.
Özellikle yaz aylarında göl kenarında su aktivitelerinin artmasıyla birlikte, bu bölgelerde boğulma ve diğer su kazalarının yaşanabilme riski artmıştır. Bu nedenle, göl kıyısında yer alan uyarı levhalarıyla halkın daha dikkatli ve bilinçli hareket etmeleri sağlanacaktır.

Bu tür önlemler yalnızca bir başlangıçtır ve halkımızın güvenliğini artırmak için çeşitli projelerimiz devam edecek.

Personellerimiz, göl kenarında güvenli bir şekilde vakit geçirebilmek için tüm halkımızı bu uyarı levhalarına dikkat etmelerini ve riskli bölgelerden kaçınmalarını yönünde bilgilendirdi. Bu tür önlemlerle, hem yerel halkımızın hem de ziyaretçilerin güvenliğinin sağlanması ve göl çevresindeki kazaların en aza indirilmesini hedefliyoruz.

Bu çalışmamız ile halkımızın sağlığını koruma ve güvenliği artırma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha gözler önüne seriyoruz.

Van,İpekyolu Belediyesi

Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde Müzik Kursları Başlıyor

“AY” otobüs hattı güzergâhı Oğlaklı TOKİ Konutlarına uzatıldı

İstasyon Mahallesi'nde 8 Yıllık Kronik Sorun Çözüldü