Van depreminde hayatını kaybeden canları anıyoruz

Van Büyükşehir Belediyesi, 23 Ekim 2011 yılında gerçekleşen Van Depremi’nin 13. yıl döneminde anma programı düzenleyecek.

2011 yılında Van’da yaşanan deprem felaketinin yıl dönümü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi deprem duyarlılığını arttırmak ve deprem farkındalığı oluşturmak için anma programı düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde TMMOB Van İl Koordinasyon Kurulu bileşenleriyle yapılacak ortak anma programı kapsamında, ilk olarak 23 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da Akköprü Parkında bulunan Deprem Anıtı’nda, Van Depremi’nde hayatını kaybedenler anılacak.

Basın açıklamasının da yapılacağı anma programının ardından Kent Meydanı’nda Afet İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından katılımcılara, afet farkındalık kitapçığı dağıtımı, İMO’nun Van Depremi konulu fotoğraf sergisi ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın arama kurtarma ekiplerinin ekipman ve teçhizat tanıtımı olacak.

Son olarak Nûda Kültür Merkezi’nde Afet İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, TMMOB ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin jeoloji, jeofizik ve inşaat mühendisleri ile şehir plancılarının katılımıyla, katılımcılara afet ve farkındalık semineri verilecek.

Van,Van Belediyesi

Çanakkale Barosu'ndan Başkan Erkek'e Ziyaret

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Belediye Başkanımız Tolga Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

HALK TRİATLONU 33. ALANYA ULUSLARARASI TRİATLON YARIŞMASIYLA GERİ DÖNÜYOR

Türkan Saylan Bursa’da anıldı

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL, MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Kepez’de ‘Fehim Paşa Konağı’ sahnelendi

Başkan Özcan muhtarlarla buluştu

16. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu İçin Geri Sayım Başladı

Afyon’da İl Koordinasyon Toplantısına Katılım Sağlandı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI KONSER

KULLANILAMAZ HALE GELEN ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLERİ İLE DEĞİŞTİRİLİYOR.

“Daha huzurlu ve güvenli bir Türkiye için Cumhuriyet”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanımız Zafer Kahraman’a ziyarette bulundu.

Şuhut Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekiplerimiz Gece Gündüz İş Başında

BAŞKAN GÜREL TBB TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI

Konak’ta Can Dostları Koruyan İş Birliği

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA MUHTARLARDAN ZİYARET