Van Büyükşehir Belediyesi'nin standı ilgi odağı oldu

DİĞER 13.10.2024 09:25:21 0
Van Büyükşehir Belediyesi

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 3. Van Kültür Buluşmaları çeşitli etkinliklerle devam ederken, Van Büyükşehir Belediyesi’nin standı yoğun ilgi görüyor. 

Van Dernekler Federasyonu (VANFED) tarafından düzenlenen 3. Van Kültür Buluşmaları yoğun ilgi ile devam ediyor. Alandaki en büyük stantlardan biri olan Van Büyükşehir Belediyesi'nin standı adeta yurttaşların ilgi odağı oldu. Stantta misafirleri ağırlayan Eşbaşkanlar, Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, yurttaşlara Keledoş ikramında bulundu. 

Van'ın coğrafi işaret tescilli yöresel yemeklerinin hazırlandığı stantta yurttaşlar, hem bu lezzetleri tadıyor, hem de Müzisyenlerin çaldığı erbane eşliğinde halaylar çekerek, güzel vakit geçiriyor.

Eşbaşkan Şedal ve Zeydan, Van standını ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e de Keledoş ikram etti. Başkan Özer, bir süre Van standındaki yurttaşlarla sohbet etti. 

Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından kurulan stantta, kentin yöresel lezzetlerinin yanında kentin kültürel ve sanatsal zenginlikleri yurttaşlara tanıtılıyor.


Van,Van Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Rojin’i arıyor

Yaşı ilerlemiş yurttaşlara evde kişisel bakım hizmeti veriliyor

Bağlar’daki Doç. Dr. Ahmet Bilgin Caddesi 33 gün trafiğe kapatılacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden Viranşehir'e Sıcak Asfalt

Başkan Arı 350 Evler Mahallesi’nde

Belediye Başkanı Arı Çalışma Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Birecik Kaymakamlığı Yıkım İhalesi İle İlgili Duyuru

VASKİ Saray’a 11 bin metre içme suyu hattı çekti

İPEKYOLU’NDA PERSONELLERE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

20.3°