Vali Abdulaziz Aydın’dan Belediye Başkanı Özcan’a ziyaret

CHP 9.10.2024 00:41:52 0
Vali Abdulaziz Aydın’dan Belediye Başkanı Özcan’a ziyaret

Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a iade-i ziyarette bulundu.

19 Eylül 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bolu Valiliğine atanan Vali Abdulaziz Aydın, Bolu Belediye Başkanlığı ziyaretinde; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcıları tarafından karşılandı.

Tören mangasını selamlayan Vali Aydın, ardından Başkanlık Makamına çıkarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Başkan Yardımcılarıyla görüştü.

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, Şeref Defteri’ni imzaladı ve daha sonra Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından günün anısına takdim edilen ay-yıldızlı Türkiye filografi çalışmasını teslim aldıktan sonra Bolu Belediyesi’nden ayrıldı.

Bolu,Bolu Belediyesi

HOŞGELDİN ATAM !

Kırsal mahallelerin içme suyu sorunları çözülüyor

Patili dostlar yeni yuvalarına kavuştu