Vakıf Katılım Bankası Karabük Şubesinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

AK PARTİ 20.04.2024 10:10:03 0

Vakıf Katılım Bankası Karabük Şube Müdürü Erdoğan Gümüş ve Yönetmen Azize Kara, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Vakıf Katılım Bankası Karabük Şube Müdürü Erdoğan Gümüş ve Yönetmen Azize Kara’ya nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.

Karabük,Karabük Belediyesi

Büyükşehir hentbol adını finale yazdırdı

Büyükşehir İtfaiyesi’nden Üniversite Öğrencilerine Eğitim ve Meslek Tanıtımı

Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı Sanayi Esnafı ile Kucaklaştı