Uygulamalı Erasmus Eğitimi

BAĞIMSIZ 19.02.2024 20:01:15 0
Uygulamalı Erasmus Eğitimi

Kırklareli Belediyesi’nce, 17-18 Şubat tarihlerinde, 17 yaş ve üstü bireylere yönelik uygulamalı Erasmus ve Proje Yazma Eğitimi verildi. Proje Uzmanı Işı Tarcan tarafından, ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimin başvurularına büyük ilgi gösterilirken, sınırlı kontenjan nedeniyle belli bir sayıda başvuru sahibi bu eğitimden faydalanabildi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bu konularda oldukça hassas bir bakış açısına sahip olduklarını belirterek, her konuda, özellikle genç nesle yönelik eğitim ve uygulama girişimlerine devam edeceklerini aktardı. Yeni eğitim planlamalarıyla, daha geniş kapsamlı bir sayı ile eşit bir şekilde bu hizmetlerden dileyen herkesin yararlanmasını sağlayacaklarını ifade eden Kesimoğlu, “Kırklareli Belediyesi, dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek, özellikle gençlerimizi bu yeniliklere adapte edecek hizmetleri oluşturmayı yüksek bir motivasyonla sürdürecek” diye konutlu.

Kırklareli,Kırklareli Belediyesi

Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri, her akşam farklı bir mahallede

İlçe Müftümüz Önder Özkan'dan Başkan Kayacan'a Veda Ziyareti

Kırklareli Belediyesi’nin helva ikramı Ramazan boyunca devam edecek