ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE DOĞAL ÜRÜNÜN ADRESİ: ÇINAR HALK MARKET

CHP 16.10.2024 21:37:24 0
ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE DOĞAL ÜRÜNÜN ADRESİ: ÇINAR HALK MARKET

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Çınar Halk Market’te doğal ürünleri aracısız olarak vatandaşla buluşturmaya devam ediyor

İzmit Belediyesi, 3 yıl önce hizmete başlayan Çınar Halk Market ile yüzlerce organik, katkısız ve doğal ürünü aracısız olarak vatandaşlarla buluşturuyor. Halk sağlığının ön planda tutularak organik ürünlerin raflarda yer aldığı Çınar Halk Market, özellikler kadın kooperatiflerinin desteklenmesi noktasında önemli bir görev üstleniyor. Halk, doğrudan üreticiden alım yaparak hem bütçelerine katkı sağlıyor hem de taze ve doğal ürünlerin keyfini çıkarıyor.

Vatandaşlar Çok Memnun

Çınar Halk Market personeli Mustafa Hüseyin, “2021 Eylül ayından itibaren doğal, katkısız, el emeği göz nuru ürünleri satıyoruz. Ürünlerin yüzde 90’ını kadın kooperatifleri oluşturuyor. Vatandaşlarımız hizmetten çok memnun. Kooperatif ve ürün çeşitliliği sürekli artıyor. Hem kooperatiflere hem de yerel üreticiye katkı sağlıyoruz. 16 farklı kooperatifle çalışıyoruz. Fatma Başkanımız, SARBAŞ Genel Müdürümüz Ömer Akın ve İşletmelerden Sorumlu Müdürümüz Nuri Top’un destekleriyle marketimizi her geçen günü daha da canlandırıyoruz.

Geniş Ürün Yelpazesi

Zirai tarım ilacı kullanılmayan bakliyat çeşitlerimiz, Trakya yöresine ait peynir çeşitlerimiz, el yapımı reçel çeşitlerimiz, Muğla’ya ait bal çeşitlerimiz ve daha birçok ürünle vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı doğal, katkısız ve organik ürünleri almaya Çınar Halk Market’e bekliyoruz” dedi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ MÜCADELESİNE ÖNEMLİ ADIM

BAŞKAN ATAÇ KADIN ÜRETİCİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE DOĞAL ÜRÜNÜN ADRESİ: ÇINAR HALK MARKET

Merkezefendi Kent Tiyatrosu Yeni Oyunuyla Sahneye Çıkıyor

Ortahisar Belediyesi, kırsaldaki meyvelerin değerlendirilmesi için çalışma başlattı

Bosna heyetinden Başkan Böcek’e ziyaret

BAŞKAN HÜRRİYET, DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ TAMER KARADAĞLI’YI ZİYARET ETTİ

ÇUKURYURT DÜĞÜN SALONU HİZMETE SUNULUYOR

Eyüpsultan’da bakım onarım çalışmaları aralıksız sürüyor

18.3°