ÜNYE’DE EĞİTİM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

AK PARTİ 28.06.2024 13:40:59 0
ÜNYE’DE EĞİTİM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Neşe Akgül Tiyaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile birlikte yapımı tamamlanan; Gölevi Özel Eğitim Anaokulu, Saraçlı Anaokulu, TOBB Anaokulu’nda incelemelerde bulundu.

İnşaat çalışmaları devam eden; Bayramca Emine Görgülü Ortaokulu’nda son durum yerinde incelendi.

Ayrıca yapımı tamamlanarak Ünye’mizin ve bölgemizin hizmetine sunulan Ünye Öğretmenevi’ni ziyaret eden Başkan Tavlı son hazırlıkları yerinde gördü.

Başkan Tavlı, “Yapımı tamamlanan eğitim kurumlarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ordu,Ünye Belediyesi

BİLGEHANELERDEN LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAŞKAN GENÇ, ANKARA’DA TRABZON İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNACAK

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere 2 Milyon 479 Bin Tl'lik Hizmet

Büyükşehir'in Yaz Bilim Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir'den RHG Enertürk Enerji Stadyumu'na Çim Serimi Çalışması

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

ROOTSTRİNGE / ATATÜRKÇÜYÜZ S#KİM ERDOĞANI!!!

ROOTSTRİNGE / BU ŞEHRİ SİZE YEDİRMEYİZ

Meram Sohbetlerinin Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Ahmet Çaycı, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MERAM’I ANLATTI