Üniversite öğrencilerine “Hoş Geldiniz Kahvaltısı”

MHP 17.10.2024 23:39:39 0
Üniversite öğrencilerine “Hoş Geldiniz Kahvaltısı”

Tarih : 17 Ekim 2024

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ni kazanarak Can Erzincan’ımıza okumaya gelen üniversite öğrencileriyle tanışmak, onlarla sohbet etmek için kütüphane sokağında “Hoş Geldiniz Kahvaltısı” programı düzenlendi.

Kahvaltı programına Erzincan Valisi Sn. Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Dr. Ali Öztürk, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Sn. Akın Levent ve ilimiz protokol üyeleri katıldı.

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, ilimiz protokol üyeleri ile birlikte genç kardeşlerimizle kahvaltı eşliğinde keyifli sohbetler yapıp, şehrimiz ve üniversite yaşamına dair güzel paylaşımlarda bulundular.

Erzincan'a hoş geldiniz.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

TÜRKAV GENEL BAŞKANI KORKMAZ’DAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

Erzincan Valisi Sn. Hamza Aydoğdu’ya ziyaret

Türkiye Yüzyılında Uluslararası 1. Türk Diasporası Sempozyumu sona erdi.

Türkiye Yüzyılında 1. Uluslararası Türk Diasporası Sempozyumu

BAŞKANIMIZ, İZLANDA’YI DEPLASMANDA 4-2 MAĞLUP EDEN A MİLLİ FUTBOL TAKIMIMIZI TEBRİK ETTİ

Çankırı’da Afet Risklerinin Azaltılmasına Yönelik Tatbikat Yapıldı

BAŞKANIMIZ, MERVE ÇELİK VE ENVER SARI ÇİFTİNİN DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI