Üniversite Öğrencileri İçin Dolunay Yürüyüşü Düzenlenecek

DİĞER 18.09.2024 17:43:42 0
Üniversite Öğrencileri İçin Dolunay Yürüyüşü Düzenlenecek

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, 19 Eylül 2024 Perşembe günü gençler için Dolunay Yürüyüşü düzenlenecek.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün, Nevşehir’in il oluşunun 70. Yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirdiği ‘70. Yılda 70 Etkinlik’ programı kapsamında, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni tercih ederek eğitim hayatlarını bundan böyle Nevşehir’de sürdürecek olan gençler için ’Dolunay Yürüyüşü’ düzenlenecek. 19 Eylül 2024 Perşembe günü akşam gerçekleştirilecek olan etkinliğe dileyen tüm üniversite öğrencileri ücretsiz olarak katılabilecek.

Etkinliğe katılacak olan gençler, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sezai Karakoç Yaşam Merkezi içerisinde bugün açılışı gerçekleştirilecek olan Gençlik Ofisi’ne kayıtlarını yaptırabilecek.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

Eş Başkan Bucak ve Hatun çalışma alanlarını inceledi

IĞDIR BELEDİYESİ 2025-2029 STRATEJİK PLAN

MUŞ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI TABU SAYILĞAN, SOKAK HAYVANLARI BAKIMEVİ'Nİ ZİYARET ETTİ