Umut’un Jandarma Olma Hayali Gerçekleştirildi

Güncel 14.09.2024 23:08:44 0
Umut’un Jandarma Olma Hayali Gerçekleştirildi
Mersin Erdemli’de jandarma olmak isteyen down sendromlu Umut Gökçe’nin hayali gerçekleştirildi.

23 yaşındaki down sendromlu Umut Gökçe Kurt, ailesi ve çevresindekilere sürekli gördüğü jandarma personellerini göstererek üniforma giymek istediğini söyledi. Bölgede görev yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri Abdurrahman Özgül’de Umut’un isteğini Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı Tömük Jandarma Karakolu’na iletti. Jandarma tarafından evinden alınan Umut’a önce üniforma giydirildi ardından da araçlar ve karakol gezdirildi.

Jandarma olma hayaline kavuşan Umut’un evine bırakılırken ailesi de teşekkür etti.

Ankara,İç İşleri Bakanlığı

Ticaret Bakanlığından Mikro İhracat Yapmak İsteyenlere Kolaylaştırıcı Adım

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş: "18 Eylül'de 729 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızı kamuya atayacağız"

ADALET BAKANI TUNÇ, 1. DÖNEM HAKİM VE SAVCI YARDIMCILARI EĞİTİMİ AÇILIŞ TÖRENİ'NDE KONUŞTU