ÜMRANİYE’YE 3 ALTIN MADALYA BİRDEN: AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER

AK PARTİ 8.05.2024 01:00:54 0
ÜMRANİYE’YE 3 ALTIN MADALYA BİRDEN: AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER

Ordu’da Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 36 kg, 38 kg ve 44 kg müsabakalarında altın madalya kazanarak şampiyon oldular.

Şampiyon Sporcular Avrupa’da Türkiye’yi Temsil Edecek

69 ilden bin 129 sporcunun katıldığı müsabakalarda Ümraniye’yi temsil eden judoculardan Sema Nur Yüksel, Kerem Çebi ve Büşra Birleşik, yarıştıkları 36 kg, 38 kg ve 44 kg’da Türkiye Şampiyonu olarak Ümraniye’ye döndüler.

Judo takımı antrenörü Ramazan Zengi ise antrenörler sıralamasında zirvede yer aldı. Ayrıca sporcular Temmuz ayında yapılacak Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

İstanbul,Ümraniye Belediyesi

BAŞKAN KAVUŞ; “AYDINLIK YARINLARIMIZIN EN BÜYÜK TEMİNATI GENÇLİĞİMİZDİR”

Çocuklar Çözüm Bakanlığı’nda Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Başkan Büyükkılıç, Millet Bahçesi’nde 19 Mayıs Coşkusuna Ortak Oldu