ÜMRANİYE BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN ÖĞRENCİLERE 'GÜVENLİ ALAN' DERSİ

AK PARTİ 20.04.2024 06:20:05 0
ÜMRANİYE BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN ÖĞRENCİLERE

Ümraniye Belediyesi, olası İstanbul depremine ve doğal afetlere karşı hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 59 kişiden oluşan Ümraniye Belediyesi Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Ekibi, her ay ilçedeki farklı bir okulda öğretmen ve öğrencilere, muhtemel bir afet anında yapılması ve yapılmaması gereken davranışlar hakkında eğitimler veriyor.

İnkılap Mahallesi Mehmet Akif İnan Ortaokulu’nda eğitim veren Ümraniye Belediyesi ekipleri, “Afetleri Bilinçli Bir Toplumla Karşılamak” başlığıyla öğrencilerin nasıl güvenli alanlara ulaşacağını ve olası risk anında ilk yapmaları gereken harekât planını tek tek anlattı. Ekipler ayrıca öğrencilere arama kurtarma esnasında kullanılan modern ve tam teçhizatlı ekipmanları da tanıtarak bilgi verdi.

İstanbul,Ümraniye Belediyesi

BESYO VE POMEM KURSU ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

KARATAYLI GENÇLERİN GELECEĞİNE ÖNEMLİ KATKILAR

Adapazarı Mayıs Meclisi Yapıldı

İLÇE KAYMAKAMI DOĞAN CAN KANDEMİRE VEDA PROGRAMI

BAŞKAN GENÇ KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİNİ YİNELEDİ

Mobil Çocuk Kütüphanesi, Minik Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (KASKİ) Sn. Yavuz Çağan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanımız Av. Mustafa İlmek'i makamında ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç’tan 4 İlçeye “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

KAYSO Heyetinden Başkan Büyükkılıç’a Tebrik Ziyareti