UMER EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

CHP 1.10.2024 23:15:49 0
UMER EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR
Kütahya Belediyesi Uyuşturucu ile Mücadele (UMER) Birimimiz tarafından, Kur’an Kurslarında "Aile ve Madde Bağımlılığı" eğitimi verildi.

Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için mücadele etmeyi sürdüren UMER birimimiz, geçtiğimiz dönem ortaokullarda başlatmış olduğu 'Madde Bağımlılığı ve Bağımlılık' eğitimleri ile bilinçlendirme çalışmalarına devam ederek; çocuklarımızın ilk eğitimlerini aldıkları, ilk rol model ve öğretmenleri olan anne ve babaları 'Aile ve Madde Bağımlılığı' eğitimi ile uyuşturucu bağımlılığına karşı bilgilendiriyor.

Çocuklarımızın bilinçli ve duyarlı bir aile ortamında yetişmesi ve sağlıklı, bilinçli ve bağımsız bireylerden oluşan bir toplum yaratmak amacıyla çalışmaya devam edeceğiz. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Başkan Volkan Nallar Çocuklarımız ve Yaşlılarımızı Yalnız Bırakmadı

Kompost İşlemiyle Organik Gübre Hazırlandı

Belediye Meclis Üyeleri, EKAY Tesislerinde…