Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali Yarışması

CHP 28.10.2024 01:08:22 0
Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali Yarışması

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer'de Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali Yarışması düzenlendi. Kemer Belediyesi'nin destekleriyle Favori Fes ve Yay tarafından düzenlenen yarışmaya, Türkiye'nin yanı sıra Ukrayna, Bulgaristan ve Polonya'dan yarışmacılar katıldı.

Kareograf, vokal, enstrümantal sanat, dekoratif-uygulamalı sanat, orijinal sanat ve tiyatro sanatı dallarında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ödül törenine, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin de katıldı.

Yarışta dereceye girenlere ödüllerini Başkan Yardımcısı Baytekin ve jüri üyeleri takdim etti.

Antalya,Kemer Belediyesi

Başkan Tugay: Bizim için belediye ailedir

Başkan Özcan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı: “Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlu olsun

Cumhuriyet’in 101. yılı, Ortahisar’da büyük bir coşkuyla kutlanacak