UITP Genel Sekreteri Mezghani’den Başkan Büyükkılıç’a “Konferans” Teşekkürü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) Genel Sekreteri Mohamed Mezghani’yi makamında misafir etti. Mezghani, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği iş birl

Sektöründe öncü olma hedefini uluslararası alana taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. bu alanda hizmetlerine devam ederken, Toplu Taşımada Temiz Enerjili Araçlar UITP Avrasya Konferansı ile uluslararası bir çalışmaya daha imza attı.

18-20 Eylül 2024 tarihlerinde Kayseri’de gerçekleştirilen bu önemli etkinlik, şehirlerin sıfır emisyon hedeflerine ulaşmalarını desteklemek amacıyla en son temiz enerji trendlerini ve teknolojilerini masaya yatırdı.

Bu kapsamda, Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği Genel Sekreteri Mohamed Mezghani, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Mezghani’ye UITP Avrasya Başkanı Feyzullah Gündoğdu da eşlik etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, toplu taşımada temiz enerjili araçlar konusunun görüşüldüğü konferansın öneminden bahsederek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Ziyaretleri için Mezghani ve Gündoğdu’ya teşekkür eden Büyükkılıç, “Avrasya’nın en prestijli toplu taşıma konferansı için şehrimize gelen Uluslararası Toplu Taşımacılık Birliği’nin Genel Sekreteri Mohamed Mezghani ve beraberindeki heyet belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

Mezghani de Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen "Toplu Taşımada Temiz Enerjili Araçlar" Konferansı dolayısıyla Başkan Büyükkılıç’a iş birliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Genel Sekreter Mezghani, Başkan Büyükkılıç’a günün anısına, ‘Toplu Taşımayı Kullanın, Şehri Kurtarın’ yazılı orijinal bir tablo hediye etti.

Kayseri,Kayseri Belediyesi

Başkan Büyükkılıç’a, Yeni İl Müftüsü Ayvaz’dan Nezaket Ziyareti

ASFALT TESİSİNİN ÜRETİM HACMİ YENİ DÖNEMDE YÜZDE 20 ARTTI

Büyükşehir, Elbistan’daki Millet Bahçesini Yeniliyor