CHP 15.10.2024 20:06:07 0
UÇURTMALAR GÖKYÜZÜNÜ RENKLENDİRDİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Göçmen Kuşlar Günü” nedeniyle Uçurtma Şenliği düzenlendi. Birbirinden renkli uçurtmaların gökyüzünü süslendiği şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi tarafından “Böcekleri Koru, Kuşları Koru!” temasıyla Dünya Göçmen Kuşlar Günü'nde farkındalık yaratmak amacıyla Uçurtma Şenliği düzenlendi. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda düzenlenen şenliğe çok sayıda vatandaş katıldı.

Göçmen kuşların korunmasına dikkat çekmek amacıyla Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar Birliği (EAZA) üyesi Eskişehir Hayvanat Bahçesi tarafından düzenlenen şenlikte, göçmen kuşların hayatta kalması ve ekosistemlerinin korunmasına dikkat çekildi.

Rengarenk uçurtmalarını uçuran çocukların mutluluk yüzlerinden okunurken, aileleri de bu heyecanlı anlara tanıklık etti. Hayvanat Bahçesi personeli çocuklara akbaba şeklinde uçurtmalar hediye etti.

Eskişehir,Eskişehir Belediyesi

Kepez’de gece ekipleri iş başında

BAHÇELİEVLER SAKİNLERİ ŞENLİKTE BULUŞTU

ALANYA BELEDİYESİ’NİN OTOMASYON SİSTEMİ YENİLENDİ