Ücretsiz Yaz Spor Okulları 2 bin 750 çocuğun katılımıyla başladı

DİĞER 5.07.2024 19:45:19 0
Ücretsiz Yaz Spor Okulları 2 bin 750 çocuğun katılımıyla başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukları yaz tatilinde sporla buluşturmak, fiziksel, sosyal ve zihinsel gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları, 8 dalda 2 bin 750 çocuğun katılımıyla başladı. 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından çocuklara spor alışkanlığı kazandırmak ve çocukların yaz aylarında vakitlerini verimli değerlendirmeleri amacı ile planlanan Yaz Spor Okulları, 7-14 yaş aralığındaki 2 bin 750 çocuğun katıldığı kurslarla başladı. Kurslar 13 Eylül’e kadar devam edecek.

11 farklı spor tesisi ve merkezde yapılan etkinliklerde yüzme kurslarına katılan öğrencilere gözlük ve bone hediye edilirken, diğer branşlarda ise spor malzemesi desteği verildi.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapma ve eğlenme imkanı bulan çocuklar,  hem kaliteli vakit geçiriyor hem de bedensel ve zihinsel açıdan daha sağlıklı bireyler olarak yetişiyor.

Futbol,  Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Kick-Boks, Jimnastik, Sabah Sporları, Akıl-Zeka Oyunları olmak üzere 8 farklı branşta eğitim ve etkinliklerin yapıldığı kurslarda çocuklar sosyalleşme imkanı buluyor.

 

 


Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Dabbağoğlu Parkında Yenileme Çalışması Yapıyoruz

Otobüslerimizde Dezenfekte Çalışması Yaptık

Büyükşehir Sorunsuz Bir Ulaşım Hedefi İle Çalışıyor

Vatandaş Memnuniyet Anketi Duyurulması ile İlgili Duyruu

İPEKYOLU’NDA YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KARAKÖPRÜ'DE BİLİM MERKEZİ VE MÜZELER VATANDAŞLARDAN İLGİ GÖRÜYOR

BAŞKANIMIZ DAHA TEMİZ BİR YOMRA İÇİN TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

A MİLLİ TAKIMIMIZA YAŞATTIĞIN ÇOŞKU İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

BELEDİYEMİZİN TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR

36.3°