Uçaksavar Kavşağında Trafiği Rahatlatacak Düzenleme

DİĞER 2.07.2024 01:07:11 0
Uçaksavar Kavşağında Trafiği Rahatlatacak Düzenleme

hayata geçiriliyor.

Şehrin merkezinde bulunan ve araç sirkülasyonunun fazla olduğu uçaksavar kavşağı, uzun süredir yaşanan trafik sıkışıklıklarına çözüm olabilecek yeni düzenleme yapılıyor.

Yeni düzenleme ile kavşakta yaşanan yoğun trafik sorununun çözülmesi hedefleniyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent genelinde trafik akışını iyileştirmek için alınan önlemleri titizlikle uygulanmaya devam edilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Maşuk, Akçakale yolu üzeri spot pazarı, Şanlıurfa Valiliği önü ve son olarak Uçaksavar Kavşağı gibi kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen kavşak düzenleme çalışmalarıyla trafik akışının fazla olduğu bölgelerde yaşanan tıkanıklıklar ortadan kaldırılarak vatandaşların daha konforlu bir ulaşım imkânından faydalanmaları sağlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin ulaşım altyapısını güçlendirme ve modernizasyon çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ekipler, benzer sorunları yaşandığı diğer kavşaklarda da düzenleme yaparak sorunsuz ulaşımı yaygınlaştırmak için mesai yapıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Hakkında Duyuru

Şanlıurfa Valiliği İl Göç iDaresi Müdürlüğü İhale İlanı Hakkında Duyuru

Büyükşehir Viranşehir'de Yol Kalitesini Artırmak İçin Sathi Asfalt Çalışmalarını Hızlandırıyor