Türkiye’nin Çeyrek Final Biletine Kent Meydanında Kutlama

MHP 3.07.2024 13:39:20 0
Türkiye’nin Çeyrek Final Biletine Kent Meydanında Kutlama

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in en büyük projelerinden birisi olan Kent Meydanı, milli ruha ev sahipliği yaptı. Çankırılılar, UEFA EURO 2024 Futbol Şampiyonası Türkiye-Avusturya maçını hep birlikte Çankırı Belediyesinin Kent Meydanına kurduğu dev ekrandan izledi.

 

 

Meydan Kırmızıya Boyandı

 

Çankırılılar, ay yıldızlı takımımıza destek vermek için Kent Meydanında tek yürek oldu. Karşılaşmanın ilk golü 57. saniyede takımımız oyuncusundan geldi. Kornerden Merih Demiral’ın attığı gol, sandalyelerine yeni oturan vatandaşları sevinçle ayağa kaldırdı. Maçın ilk dakikası dolmadan yaşatılan gol sevinci ile Kent Meydanı; ellerinde Türk bayrağı, üzerlerinde kırmızı formaları olan vatandaşlarca kırmızıya boyadı.

 

 

Milli Maç Heyecanı Kent Meydanından Sokaklara Taştı

 

Leipzig Stadı'nda oynanan maçta Türkiye'ye çeyrek final biletini getiren ikinci gol ise 59. dakikada yine Merih Demiral tarafından atıldı. Kıyasıya hücum ve savunma performansı sergileyen takımımız, 66. dakikada Avusturya’dan gol yese de 2-1’lik skor ile maçın galibi oldu. Hakemin bitiş düdüğünü çalmasını bekleyen taraftarların heyecanı, ekranlardan Kent Meydanındaki kalabalığa da yansıdı. Çankırılılar, Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek final biletini alması ile Kent Meydanından sokaklara döküldü. Taraftar, galibiyet sevincinin tadını birlikte çıkardı.

 

 

Kent Meydanında Üçlü Çektirdiler

 

Maçı en önden takip eden Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar ile Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, maç heyecanını vatandaş ile birlikte yaşadı. Vali Taşolar ile Başkan Esen, dev ekranın önüne geçerek Çankırı halkına tribünlerin ritüeli olan üçlü çektirdi. Vali ve Başkanın 1,2,3 komutu ile ayağa kalkan taraftar,  “Türkiye” naraları atarak meydanı titretti.

 


Çankırı,Çankırı Belediyesi

Yılmaz Kayalar Bulvarı ikinci etapta asfalt çalışmalarına başlandı

Başkan Karagöl LGS birincisi Cemre’yi ziyaret etti

BELEDİYEMİZ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTILARIMIZ SONA ERDİ

Dev Ekranda çocuklara sinema keyfi. Bütün sandalyeler çocuklarımıza ait.

A Milli Takımımızın EURO 2024 Heyecanı Dörtyol Meydanı'nda Yaşanıyor.

Erzincan Yaz Etkinlikleri Konseri.

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun'un Başbağlar katliamı anma mesajı

BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENİNE KATILDI

BAŞKANIMIZ, BELEDİYEMİZ PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

33.9°