Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan, Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’a ziyaret.

Tarih : 21 Ekim 2024

Erzincan Milletvekili Sn. Süleyman Karaman, önceki dönem Milletvekili Sn. Sebahattin Karakelle, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasının açılış törenine katılmak üzere ilimize gelen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, TOBB ETÜ Hukuk Fakültesi Dekanı ve Merhum Başbakanımız Sn. Yıldırım Akbulut'un kızı Prof. Dr. Sn. Çiğdem Kırca, MHP İl Başkanı Sn. Bilgehan Çağrı Özarslan, AK Parti İl Başkanı Sn. Alpay Kabadayı, Erzincan TSO Başkanı Sn. Ahmet Tanoğlu ve Meclis Başkanı Sn. Mehmet Ali Aksu, Ticaret Borsası Başkanı Sn. Nadir Akar ve Erzincan TSO yöneticileri, Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’a ziyarette bulundular.

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

İzmir’de edebiyat dolu akşam

Başkan Denizli kadın üreticilerle bir araya geldi: “Hep birlikte üreteceğiz”

BODRUM BELEDİYESİ, ULUSLARARASI PLATFORMDA

Başkan Erkek, ÇOMÜ'lü Öğrencilerle Bir Araya Geldi…

Sokak Hayvanları Bakımevi’ne öğrencilerden ziyaret

Sil baştan yenilenen Küpçüler Caddesi’ne renk katan son dokunuş

BAŞKAN VEKİLİMİZ TRABZON İKLİM BULUŞMALARI SEMPOZYUMU'NA KATILDI

İSMAİL AKBAY ANISINA TİRİLYE’DE BİLİM BULUŞMASI

Bursa'da 29 Ekim'e yakışır kutlama programı

Öğrenciler çevreci projeleri yerinde inceledi

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Zabıtası Uzunçarşı’da bisiklet kullananları uyardı: “Hassasiyet bekliyoruz”

Büyükşehir Zabıta Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor

Muhtarlardan Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’a Ziyaret

ALTINORDU’DA YOLLAR GELECEĞE AÇILIYOR