TURİZM ZABITASI İŞ BAŞINDA

AK PARTİ 18.06.2024 13:19:21 0
TURİZM ZABITASI İŞ BAŞINDA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Turizm Zabıta ekipleri, şehir merkezinde kaybolan, yabancı uyruklu çocuğu bularak ailesine teslim etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Turizm Zabıta ekipleri, şehir merkezinde kaybolan, yabancı uyruklu çocuğu bularak Turizm Zabıta Ofisi’ne getirdi. Emniyet ekiplerine haber verilmesi üzerine kayıp çocuğun ailesine ulaşmak için seferberlik başlatıldı. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda, kayıp çocuğun ailesine ulaşıldı. Turizm Zabıta Ofisi’ne gelen aile, çocuklarını görünce büyük bir sevinç yaşadı. Endişe dolu saatlerin ardından çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan aile, Turizm Zabıta Ofisi ekipleri ve emniyet ekiplerine içtenlikle teşekkür etti. Turizm Zabıta ekipleri, bu tür durumlarda hızlı ve etkili müdahaleleriyle şehre gelen misafirlerin bir kez daha güvenini kazandı.

Trabzon,Trabzon Belediyesi

Başkan Büyükkılıç, Sarraf ve Kuyumcu Esnafı ile Bir Araya Geldi

Çevre Dostu Büyükşehir’den “Arıtma, Kurutma, Yakma Tesisi”

Büyükşehir’den Develi’nin Kırsal Yollarına 900 Tonluk Sıcak Asfalt Çalışması