TUR ARAÇLARININ İNDİRME BİNDİRME NOKTALARI BELİRLENDİ

AK PARTİ 15.06.2024 19:23:21 0
TUR ARAÇLARININ İNDİRME BİNDİRME NOKTALARI BELİRLENDİ
Trabzon'da tur araçlarının indirme-bindirme noktaları belirlendi. Bu düzenlemeyle tur araçlarının trafiği daha düzenli bir şekilde kullanması hedefleniyor.

Trabzon’da tur araçları için yolcu indirme-bindirme noktaları Ulaşım Trafik Komisyonu (UTK) tarafından alınan karar ile yürürlüğe girdi. Karar doğrultusunda bu noktalar Moloz Otobüs Durağı, Cumhuriyet Caddesi girişi, Gazipaşa Caddesi girişi, Yavuz Selim Bulvarı girişi ve Gazipaşa Caddesi Meydan Parkı yanı ile Baro önü olarak kararlaştırıldı. Gazipaşa Caddesi Meydan Parkı yanındaki durak noktası için özel bir düzenleme yapıldı. Bu noktada tur araçlarının kullanım saatleri sabah 10:30'dan önce ve akşam 18:30'dan sonra olarak belirlendi. Ancak, havaalanı-otel ve otel-havaalanı transferi olan yolcular için (D2 transfer yolcu listesi ibrazı ile) bu saat sınırlaması uygulanmayacak. Bu saatler dışında yapılan indirme ve bindirme işlemleri kolluk kuvvetleri tarafından denetlenecek.

Trabzon,Trabzon Belediyesi

TUZCUZADE MAHALLE ODASINDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Ailelerin Sevinçlerine Ortak Olmaya Devam Ediyor

Koyuncu Sera Yönetimi’nden Başkan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti