Güncel 16.10.2024 05:15:06 0
Tunceli’de Jandarma Ekipleri Kız Çocukları İle Bir Araya Geldi
Tunceli’de jandarma ekipleri 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde düzenlediği etkinlikle öğrencilerle bir araya geldi.

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Mutlu kız çocukları mutlu nesillere atılan ilk adımlardır" mottosu ile Çemişgezek ilçesine bağlı Sarıbalta köyü okulunu ziyaret ederek, çocuklarla birlikte etkinlikler gerçekleştirdi. Etkinlikler çerçevesinde, Jandarma Komutanlığı ekipleri kız öğrencilerin 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nü kutlayarak birlikte çeşitli oyunlar oynayıp hediyeler verdi.

Ankara,İç İşleri Bakanlığı

Tunceli’de Jandarma Ekipleri Kız Çocukları İle Bir Araya Geldi

Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu Tüketicileri Aldatan Reklam ve Ticari Uygulamalara Geçit Vermiyor

Bakanlık, ulusal düzeyde uygulanan strateji ve eylem planlarını bir platformda topladı